Piknik Musik in Leuven

3 x picknicken

Den Bruul, Kessel-Lo en Rotselaar

Pieter

PiknikMusik

© Mark Hens voor Piknik Musik

Google maps
location

Sinds vijf jaar is Piknik Musik een vaste afspraak in de Leuvense zomeragenda. Hoewel de studentenstad bij uitstek dan doorgaans leegloopt of kreunt onder een berg herexamens, wisten de organisatoren vorig jaar toch een drieduizendtal bezoekers te lokken. De gezellige groepspicknick krijgt nu zelfs een “klein” broertje aan het meer in Rotselaar

Het concept blijft even simpel als aanlokkelijk, met drie sleutelingrediënten: een verdoken park, een konvooi eetkraampjes en een schare dj’s met platenbakken vol zomerdeuntjes. 

Dit jaar zwermt de bekendste picknick van het land uit, met op 21 september een nieuwe editie aan de idyllische plas in Rotselaar. Gelukkig hoef je niet tot dan te wachten: op 27 juli kan je al piknikken op Den Bruul, en op 10 augustus in het provinciedomein van Kessel-Lo. 

Op Den Bruul kan je terecht voor een Piknik Musik op maat van een stadsplein, met de beste street food trucks uit Leuven en omstreken. Onder anderen Estatik, Exalt en Raoul Lambrecht zorgen bij al dat lekkers voor een al even smakelijke soundtrack. Het provinciedomein presenteert dan weer pasta, cocktails, Poldoore en The Whatevers

Nog niet aan het watertanden? Hou de website in de gaten. Want wat er zich op het einde van september precies in Rotselaar gaat afspelen, is voorlopig nog een goedbewaard geheim.