Angstaanjagend Antwerpen

Antwerpse Spookwandeling

Antwerp Ghost Walk

Anne
Google maps
location

Ook al is Halloween pas binnen zes maanden, wij hebben toch vijf goede redenen verzameld om op Ghost Walk te gaan in Antwerpen!

1. Lekker warm

Eerlijk, wie gaat er nu écht graag naar buiten op 31 oktober? En dan nog ’s avonds? Koude handen, natte voeten, met een beetje tegenslag zelfs al van die dretsige sneeuw, … Nee bedankt. Geef ons maar een zwoele zomeravond.

2. Verkleedpartijtje

Oké, op de site wordt enkel gesproken over kinderen die zich kunnen verkleden, maar daar trekken wij ons niets van aan. Hoe cool is het om je te hullen in je meest griezelige kostuums? Carnaval en Halloween zijn leuk, maar twee dagen in het jaar om vestimentair uit de bol te gaan is echt te weinig. Grijp je kans en duik je heksen- of vampierenkostuum nog eens op.

3. Google Maps? 

Tijdens de wandeling dwaal je door de kleine straatjes van Antwerpen. Wedden dat je na een avondje griezelen de stad op je duimpje kent? Een echte sinjoor moet sowieso alle binnenwegen kennen, maar ook wie van buiten ’t Stad komt, zal bij zijn volgende bezoek aan Antwerpen zijn gezelschap moeiteloos rond kunnen gidsen.

4. Kiekenvlees

Dé ultieme reden is natuurlijk: bloed, gruwel en sensatie. De (bijna) echt gebeurde verhalen zorgen zonder twijfel voor kippenvel. Gelukkig verwerken de ervaren gidsen geregeld een kwinkslag in hun vertelsels. Bangelijk.

5. Om van de schrik te bekomen …

… bestaat er geen betere remedie dan een Bolleke! Duik om de avond af te sluiten dan ook het eerste café binnen en keuvel na met een ijzingwekkende, euh, ijskoude pot gerstenat.