Springen van plezier

SummerBounce Festival

Antwerpen

Anne
Google maps
location

Eerlijk: op elk communie- of verjaardagsfeestje zijn we allemaal stiekem een beetje jaloers dat we niet meer op het springkasteel mogen. Ofwel zitten we heel de namiddag jaloers te mokken, ofwel trekken we ons daar niets van aan en maken we ons onsterfelijk belachelijk door toch los te gaan in het springparadijs. 

Die tijd is nu voorbij, want op 24 juni kun je ongegeneerd buitelen en botsen op de beats van het SummerBounce Festival. Speciaal voor volwassenen die eigenlijk nooit helemaal opgegroeid zijn. Dit is wat je ervan kunt verwachten:

1. Springen!

Spring terug naar je jeugd op de springkastelen. Met ballenbaden, hindernissenparcours, sweep out en bumper balls worden al je kinderdromen vervuld. Opblaasbare fun verzekerd.

2. Dansen!

Verschillende dj’s voorzien het hele festival van de beste beats, en dat van 14u tot middernacht. Dansen is toegestaan en wordt ten zeerste aangemoedigd.

Tickets en info vind je hier.

3. Eten!

Je kan ook je innerlijke kind blij maken aan één van de foodtrucks. Wie van al dat springen nog niet zo misselijk als een krab is, kan zijn hartje ophalen met het typische foodtruckvoedsel.