Vijf blokspots in Antwerpen

BILL helpt je door de blok

Famke

Blokspots in Antwerpen

Is je kot een stort en vind je amper je bureau terug onder die oneindige berg rommel? Vind je de bib saai? Dan zijn deze vijf blokspots de ideale oplossing voor jou. In samenwerking met STUDY360 stellen Antwerpse bedrijven en bezienswaardigheden plaatsen open voor studenten. 

Antwerp Tower

De grootste pop-up van Vlaanderen opende begin mei haar deuren en reserveerde een hele verdieping voor ijverige blokkers. Tijdens de pauze kan je eens langsgaan bij de andere pop-ups; je kan er bijvoorbeeld yoga doen of je coupe laten bijwerken. Je dorst lessen kan in Bar Gloed

Het Steen

Wil je liever je boeken openslaan in het oudste gebouw van Antwerpen? Dan moet je naar Het Steen. En als je dan toch even je concentratie kwijt bent, dan staar je lekker naar het mooie uitzicht over de Schelde

Kathedraal

Ben je een babbelaar en kan je maar moeilijk zwijgen tijdens je bloksessie? Misschien moet je dan naar een plek waar het altijd stil is. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal ontfermt zich graag over studerende jeugd. En voor extra succes op je examens brand je er meteen ook een kaarsje.

MAS

Voor wie zich graag in een creatieve omgeving bevindt, is het MAS de ideale blokspot. Ben je uiteindelijk helemaal suf geblokt? Dan kan je gaan uitwaaien op het dak. Tijdens de lunch pik je een balletje mee bij Balls & Glory in het Felix Pakhuis.

Noordster

Het nieuwe financiëncentrum van Antwerpen heeft uitzicht op de stad en de haven. Je studieplekje bevindt zich op de twaalfde verdieping van het gebouw, waardoor je van al dat moois kan genieten. Maar uiteraard pas na elke 20 pagina's die je gestudeerd hebt, hé!

 

Blokbeesten kunnen tussen 17 mei en 1 juli lustig studeren op deze plekken. Meer info vind je hier.

Meer blokplekken in andere steden? Hierzo.

Nog een motiverende playlist nodig? BILL dacht aan jou.