Zomervibes in Kortrijk

Niet te missen events

Jelijn

Elke preuse Kortrijkzaan weet dat K-Town tijdens de zomermaanden op zijn best is. Van luilekkeren op het strand tot genieten van een unieke theatervoorstelling: het kan allemaal.

Duikvlucht landt in Kortrijk

Finally! De succesvolle locatievoorstelling van Studio Orka en Theater Antigone duikt binnen in Kortrijk. Duikvlucht is ondertussen al bezig aan zijn derde tournee. Vlucht even weg uit de realiteit en duik mee in een verhaal van vier eenzame zielen die samen veel meer kunnen bereiken dan alleen.

Wanneer? Van 27/06 tot 05/07. Telkens op zaterdag, zondag, maandag, woensdag en vrijdag. Meer info over de voorstellingen vind je hier.

 

Zwoel, zuiders, zomers

Een stukje Italië in Kortrijk? Baja! Je proeft het Zuiden tijdens de Zuiderse Zomermarkten op het Vandaleplein en het Sint-Maartenskerkhof. Kortrijkzanen kennen het succesrecept ondertussen: gezellige livemuziek, een sfeervol lokaal marktje en de beste boef en drank. Op reis in eigen stad: een aanrader.

Wanneer? 09/07, 16/07, 20/08 en 27/08.

 

Feesten tijdens Heule Conzee

Kortrijk Congé hebben we allemaal al meegemaakt. Trek deze zomer eens naar Heule Conzee en zet je vakantie in op Heule Platse. Hoedenwedstrijden, optredens van bands en dj's ... Heule heeft aan alles gedacht. De lekkerste pintjes drink je in Café Dudu of in De Kam natuurlijk. Santé!

Wanneer? 17/07.

 

Uitblazen op Buda Beach

Het overgrote deel van het jaar volledig verlaten, maar in de zomer dé absolute place to be? Dat is Buda Beach natuurlijk! Strandstoelen, bubbels en knabbelingskes, de skatebowl en de Leie aan je voeten... meer heb je niet nodig. Het Budapark zal trouwens een rol spelen in De Grote Verleieding én op 25 september mogen we in kader daarvan een verrassingsconcert verwachten. Spannend.

Wanneer? Juli en augustus.