Pop-Up Class #3 @ De Serre

Eva Mouton - Jan Eelen - Hannes Coudenys ...

Antwerpen

Pieter
Google maps
location

Alle goede dingen - van Lord of the Rings tot The Godfather en de Hanson-broers - komen per drie. Dat hebben ze ook in Antwerpen begrepen: maandag starten de 'lessen' van de derde Antwerpse Pop-Up Class. Je ontmoet er ambiteuze medestudenten en leert van jonge ondernemers en andere toptalentjes uit de creatieve sector. 

Je mag drinken tijdens de les 

Vanaf maandag tot en met vrijdag 14 oktober moet je in De Serre zijn voor (platonische) dates met de meest uitenlopende sprekers, van Eva Mouton tot Murielle Scherre, Hannes Coudenys (Ugly Belgian Houses) en Jan Eelen. Schools gaat het er allemaal niet aan toe, want je mag namelijk gewoon binnen en buiten lopen én pintjes drinken tijdens de colleges.

Spek, eieren en growth hacking 

Voor de derde editie organiseert Pop-Up Class ook ochtendworkshops. Voor 10 euro krijg je een heerlijk ontbijt én een spoedcursus creatief schrijven, content marketing of growth hacking. Da's geen geld, en alle andere lezingen zijn bovendien helemaal gratis. 

Je kan lid worden van Pop-Up Class. Dat levert je een gratis drankje per dag op én allerlei goodies, maar ook als niet-lid mag je binnen. Check het volledige programma hier