SOS kerstcadeau: scoren bij je broer, je vader én je zus

Poopoostyle - De Bieradviseur - Flash Fashion

Pieter

De feestdagen naderen alweer met rasse schreden. Dat betekent: gortdroog gebraad eten tot je maag ontploft en een hele avond luisteren naar de flauwe moppen van je zatte nonkel Ronny. Gelukkig zijn er - voor vrijgevige zielen - ook positieve kanten aan eindeloze familiefeesten: je mag/moet je hele familie weer overladen met cadeaus. 

Keuzestress? Nergens voor nodig: volg gewoon onze tips en je scoort gegarandeerd met je geschenken voor je broer, je vader en je zus. Of voor je bomma, tenminste als die zot is op sneakers, skaten en bier drinken. 

Cadeautip voor je broer: Poopoostyle 

In de Minderbroederstraat scoor je bij Poopoostyle het ideale geschenk voor je kleine (of grote broer). Of voor je bomma zoals we al zeiden, maar een kleine steekproef in het rusthuis om de hoek leert ons dat de meeste grootmoeders niet van skaten houden. Om te beginnen vind je er de beste én mooiste decks van Limburg. Daarnaast kan je er ook kiezen uit de vetste sneakers, horloges en kleding. 

Poopoostyle Skateshop - Minderbroederstraat 25 - Hasselt 


Cadeautip voor je vader: De Bieradviseur   

Bierkenner Peter Nulens verkoopt in zijn zaak in Diepenbeek een hele resem bekende en minder bekende topbieren. Voor de feestdagen stelde hij handige verrassingspaketten samen met tien verschillende flesjes bier. Daarnaast kan je bij hem ook terecht voor bierdegustaties, literatuur over bier en zelfs heuse bierbuffetten. 't Is eens iets anders dan het traditionele "koud buffet" uit de jaren stillekes

De Bieradviseur - Steenweg 1 - Diepenbeek 

 
Cadeautip voor je zus: Flash Fashion 

Welke stijl ze ook draagt, bij Flash Fashion vind je sowieso een paar sneakers, een zonnebril of een outfit waar je zus dolgelukkig van wordt. De winkel in de Galerij de Ware Vrienden moet zo ongeveer de droom van elke vrouw zijn (en daarom per definitie de nachtmerrie van menig meegesleurd vriendje of echtgenoot). 

Flash Fashion - Galerij De Ware Vrienden - Hasselt 

 


Zeg je nu "Merci BILL, daar gaat mijn volledige cadeaubudget?". Graag gedaan! Vergeet zeker je Joyn-kaart niet op weg naar Limburg. Bij elk bezoek aan De Bieradviseur, Flash Fashion en Poopoostyle kan je namelijk je kaart scannen, om vervolgens voordelen en kortingen bij elkaar te sprokkelen voor jezelf, je vrienden of voor een goed doel.