Zo maak je je klaar voor WECANDANCE

WECANDANCE

Ine D'hoe
  • Strand Zeebrugge
  • 13 tot 14 aug 2016
Google maps
location

Belgiës hipste strandfestival is volgend weekend aan zijn vierde editie toe. Op WECANDANCE is de (underground) muziek onlosmakelijk verbonden met food en fashion. Met een jaarlijkse dresscode, die anno 2016 'space' luidt. Intimiderend zeg je? BILL gidst je langs ruimtelaarsjes, glitterende bodysuits, metallic bikini's en lichtgevende sneakers. See you in outer space! 

 

De feiten

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus onvangt het strand van Zeebrugge niet alleen een zeventigtal artiesten op vier podia. Het verandert ook in een zanderige openluchtcatwalk waar de bezoekers zich - als waren ze passagiers van een vloot ruimteschepen - in volle, glanzende glorie kunnen laten bewonderen.

Dresscode: Space

 

Een festival met een dresscode, dat vraagt uiteraard om net iets meer moeite dan short, marcel en sneakers. Begin nog niet te panikeren. Wij zochten voor jou een hele reeks items uit die moeiteloos binnen het thema passen. Bekijk de fotoreeks hierboven en raak geïnspireerd.

Met modepartners als La Fille d'O, Filles à Papa, César Casier en Bodo Juwelen, pakt het festival bovendien uit met een eigen festivalcollectie. Limited edition, natuurlijk.

Buitenaards lekker eten

Verder vinden ook foodies als sinds de eerste editie hun weg naar WECANDANCE. Met We Can Taste mikt het festival specifiek op een publiek met goed ontwikkelde smaakpapillen en die blijven niet op hun honger zitten. Gasten worden verwend met een foodmarket en food experience waar een bonte verzameling van zorgvuldig geselecteerde partners prachtige micro-maaltijden bereid, in space-thema, uiteraard.

Enkele bijzonder gelukkige fijnproevers (met een goed gevulde portemonnee) kunnen zelfs van een vijfgangendiner, klaargemaakt door niemand minder dan sterrenchef Sergio Herman en Nick Bril. The Jane op verplaatsing, wat wil je nog meer?

 

Zelf je goedgeklede booty shaken en je in ruimtelaarsjes gestoken voeten onder tafel steken, kan op 13 en 14 augustus op het strand van Zeebrugge vanaf de middag tot 1 uur 's nachts. Tickets bestel je hier