Tips voor de optimale WK-ervaring

Waar supporter je het best? Thuis, op café of in het Sportpaleis?

Lies

Foto’s voor Tips voor de optimale WK-ervaring

Dance With The Devils

Gisteren stonden we met z'n allen weer trots op post om onze Rode Duivels aan te moedigen. Op elk dorpsplein vind je dan ook wel een groot scherm en menig cafébaas organiseert Braziliaanse feestjes wanneer de Duivels zich richting overwinning spelen. Maar wat is de optimale plek om de resterende matchen van ons elftal te bekijken? 

Nergens beter dan thuis 

DOEN, want... 
je kan van het voetbal genieten terwijl je languit in je zetel hangt, omringd door je favoriete snacks! Je hoeft geen ellenlange wachtrijen te trotseren wanneer je een drankje wil. Je mist geen enkel cruciaal spelmoment. Je hoeft je niet uit te dossen met een duivelse outfit, dus hou die jogging maar lekker aan!

NIET DOEN, want...
wanneer de match voorbij is, ga je zo weer over tot de orde van de dag. Geen afterparty voor jou! Rondhangende mama's en zussen, die liever naar Sex and the City willen kijken, kunnen er met hun opmerkingen snel de sfeer uit halen.

Met kameraden op café

DOEN, want...
je zal sowieso dansen, dansen en koude pintjes drinken. Op café moet je zijn als je op zoek bent naar een dikke tien voor sfeer en gezelligheid. 

NIET DOEN, want...
de sfeer trekt ook mensen aan die niet voor het voetbal komen. Beschonken grapjassen kunnen je focus op de match verstoren en dat wil je als rasechte voetbalfan natuurlijk liever vermijden. Daarnaast kan je niet van elke kroeg verwachten dat ze uitgerust zijn met een groot scherm. De zichtbaarheid zal dus niet altijd optimaal zijn.

In het Sportpaleis

DOEN, want...
van zodra je nog maar in de buurt komt van het Sportpaleis, word je in een rode mensenzee gezogen. Zelfs wie geen outfit heeft, hoeft niet te wanhopen: aan de ingang word je overladen met gratis tricolore vlaggen en slingers. Studio Brussel, organisator van Dance With The Devils, verwarmt zijn publiek voor op zo’n 180 graden met dj-sets en live-optredens van onder andere Netsky, Daan, Gunther D en Selah Sue. Zo kan de menigte lekker opgefokt aan de match beginnen. De massahysterie die ontketend wordt wanneer er een Belgisch doelpunt valt, bezorgt je een onvergetelijke match-ervaring die nog dagen nazindert. 

NIET DOEN, want...
een avondje Dance With The Devils bezorgt je zere voeten in vuile schoenen. In het Sportpaleis ontsnap je namelijk niet aan een bierdouche van tijd tot tijd. Ook wie daags na de match graag nog iets aan zijn stem heeft, blijft beter thuis. 

Wie graag zelf naar Dance with the Devils gaat, kan nog op 26 juni afzakken naar Antwerpen of Charleroi. Onder meer Selah Sue, The Sore Losers en DJ Fresh zetten het feestje in gang. Tickets koop je hier.