Uitkijken naar ...

De Zomer - Après-blok - Dag van de Collega

Inge

Uitkijken naar ... de zomer, après-blok en Dag van de Collega.

De maand juni is een tricky one. Je start tussen knoerten van cursussen, boeken en samenvattingen, maar je eindigt steevast in schoonheid met tropische temperaturen, vervlogen examenstress en mooie zomerplannen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar:

De zomer

21 juni is het officieel: het is zomer. Tevens ook de langste dag van het jaar, dus benut hem goed. Nu je schoolagenda defintief in de prullenmand mag rotten, kan je je tijd zo (on)nuttig indelen als je zelf wil. Geen idee what to do? Wij zochten dé leuktste evenementen uit van Aalst tot Hasselt, van Brussel tot Torhout

(Her)lees al de zomervibesartikels hier.

Après-blok

Je zou nog bijna vergeten dat het leven meer is dan studeren alleen. Om na die intense blokperiode niet in een zwart gat van jewelste te tuimelen, stellen wij enkel alternatieven voor. Alle remmen los ter land, ter zee en in de lucht. 

Onze voorstellen voor die après-blok vind je hier.

Dag van de Collega

26 juni is het Dag van de Collega. Misschien stuit je enkel op collega's in de cafetaria van je studentenjob, of sta je net aan het begin van je werkcarrière en is De Collega je nog vreemd. Niettemin: het zijn gezichten die je iedere dag ziet. Wij droomden al even weg bij ons ideaal dream team waar wij wel een dag op een eiland (op kantoor, niet in de Middellandse Zee) mee willen vertoeven. 

Hier lees je wie ons dream team mag joinen.