Vijf blokspots in Hasselt

BILL helpt je door de blok

Asli

Het is bijna zomervakantie! Dat betekent helaas ook dat we ons eerst door de blok moeten sleuren. Studeer jij in Hasselt en zoek je nog leuke spots om te studeren? Wij helpen je een handje

De bibliotheek

You like it oldschool? Dan is de bibliotheek de ideale blokspot voor jou. Absolute stilte en euhm, veel boeken en zo. De bib ligt aan het Dusartplein, dus ideaal als je even wat te eten wil halen. Of op café gaan als "pauze".

Bij mooi weer: Het Begijnhof

We kunnen je niet verzekeren dat het mooi weer zal zijn, we leven tenslotte in België. Moest het toch zijn dat de zon besluit om hier eens op bezoek te komen is het Begijnhof wel een leuk plekje om te studeren. Rust en fresh air. Goed voor je brein. 

King Kong Coffee/ Tarte Tatin

Wil je een lekkere koffie bij je net zo lekkere cursus? Of een stuk taart om het blokleven draaglijker te maken? Ga dan studeren in de King Kong Coffee of Tarte Tatin! Je moet wel tegen achtergrondmuziek en plezante mensen kunnen. 

Blokbar Hasselt

Speciaal voor de studenten: blokbar in het oud gerechtsgebouw op de Havermarkt. Draadloos internet, voldoende stopcontacten, koffie en thee. En eten is toegestaan. Van 9.00h tot 22.00h. Blok-heaven. 

Succes! 

Meer blokplekken in andere steden? Hierzo.

Nog een motiverende playlist nodig? BILL dacht aan jou.