Zes gadgets die je blokbureau absoluut nodig heeft

BILL sleurt je door de examens

Pieter

Ben je ondertussen in dat stadium van de examenperiode dat je zo ongeveer vastgegroeid bent aan je bureaustoel?

Als je dan toch weken aan een stuk aan dezelfde tafel moet zitten, kan je er maar beter voor zorgen dat het aangenaam vertoeven is op je werkplek. Blokken was nog nooit zo leuk, dankzij een flatgebouw van post-its en de Britse queen op zonne-energie.

1. Een soldaat als boekhouder

Deze kleine, groene studiemeester houdt je boeken op hun plaats én doet dienst als onvermoeibare waakhond als je je net iets te vaak tot een pauze laat verleiden. 

2. Een beer als personal planner

Ligt je bureau er tijdens de blok weleens als een slagveld bij? Deze olijke honingvreter springt je te hulp, door op een uiterst stijlvolle manier orde in de chaos te brengen. Niet zo zot van beren? Vrees niet, want er bestaat ook een sorterende olifant

3. The Queen als cheerleader

Stel: je hebt morgen je moeilijkste examen ooit en kan dus echt wel alle mogelijke steun gebruiken. Schaf je dan gewoon een persoonlijke cheerleader aan, in de vorm van deze queen Elizabeth op zonne-energie bijvoorbeeld. Zolang er licht op haar krachtbron schijnt (haar handtasje, nvdr.) blijft ze je onverstoorbaar overstelpen met aanmoedigend gewuif. 

4. Een veer als pen 

Verzuip je in een examen dat meer wegheeft van een horrorfilmscenario? Helaas, deze vederlichte stylo gaat je niet uit de penarie halen. Maar hij is wel stylish as f*ck

5. Een blok post-its à la New York City 

Voor wie écht veel moet onthouden. Deze wolkenkrabbers van HAY zorgen ervoor dat je nooit nog een jaartal, Latijnse naam of definitie vergeet. 

6. McDonald’s als gum 

De blok is een ware uitputtingsslag. Reden te meer om gezond te eten, anders hou je zo’n studeermarathon niet vol. Dat betekent gelukkig niet dat je echt elke vorm van fastfood hoeft af te zweren. Deze set gummen kan volgens ons dan ook geen kwaad. 

 

Wij verfraaiden onze lessenaar met bezoekjes aan HAY, Urban Outfitters en OUI in Hasselt. Vergeet je Joyn-kaart niet wanneer je bij OUI binnenspringt: bij elk bezoek kan je er je kaart scannen, om vervolgens voordelen en kortingen bij elkaar te sprokkelen voor jezelf, je vrienden of voor een goed doel.