10 Belgische bands in de AB die ook een MIA verdienen

AB krijgt Sector Lifetime Achievement Award

Julie

De Ancienne Belgique zal op de uitreiking van de Music Industry Awards de Sector Lifetime Achievement Award binnenhalen. Al jaren schotelt de concertzaal ons de beste muziek voor. Deze Belgische bands spelen dit voorjaar in de AB en verdienen ook een MIA.

Jasper Steverlinck

Steverlinck bracht net zijn EP Uncut uit. In maart volgt de langverwachte plaat. Wie weet hoor je al een voorproefje van het album op 4 februari in de AB.

Intergalactic Lovers

Met al heel wat hits op de teller zal de indie-rockband je ook op 14 februari betoveren met hun nieuwe album Exhale.

Dirk.

Dirk. is een jonge band die voor 2/4 bestaat uit de leden van het vrolijke Protection Patrol Pinkerton. Ze spelen op 22 februari samen met Fornet op de Coca-Cola Sessions in de AB.

Fornet

Fornet is een vijfkoppige Limburgse postpunkband. In september brachten ze een selftitled EP uit. Ga op 22 februari langs bij de AB en krijg twee bands voor de prijs van één.

Fùgù Mango

Fùgù Mango is gevormd uit een Brussels trio dat je op 28 februari dansbare pop serveert in de AB met een Afrikaans tintje. 

Flying Horseman

Deze maand brengt Flying Horseman zijn vijfde album Rooms/Ruins uit. Op 15 maart presenteert de band zijn perfecte combo van postpunk, folk en blues live in de Ancienne Belgique.

Absynthe Minded

Na vijf jaar daagt Absynthe Minded weer op met een nieuw album: Jungle Eyes. En wat voor één! Ontdek het op 30 maart in de AB.

Faces On TV

Een dikke twee maanden geleden lostte de band van Jasper Maekelberg een nieuwe single The Image Of Boy Wonder in afwachting van hun reeds felbegeerde album. Op 20 april kan je het live checken in de AB.

Tsar B

Deze pittige dame weet je te hypnotiseren met haar zwoele muziek. Zwier je heupen los tijdens haar show op 29 april in de AB.

Equal Idiots

Met een debuutplaat om ‘U’ tegen te zeggen, is hun show in de AB een must in jouw concertagenda. 17 mei gaan we een potje headbangen!