A little party never killed nobody

Modern Times: Party Like Gatsby

Het Depot

Annelies
Google maps
location

Wie droomt er nu niet van om eens een dagje in de huid te kunnen kruipen van Jay en Daisy uit The Great Gatsby, met alles erop en eraan? Sinds het verschijnen van de film zijn de Roaring Twenties het thema bij uitstek op hippe feestjes. Zelf zo’n feestje meemaken? Kom dan op 10 februari naar Leuven voor Modern Times: Party Like Gatsby.

Over the top, dat is wat je mag verwachten op de Modern Times-party. Een greep uit het programma: 

Livemuziek

Een Live Swing Band en dj zorgen ervoor dat je zitvlak die avond geen stoel zal aanraken. Geen nood als je de danspasjes nog niet onder de knie hebt. Doe mee aan de dansinitiatie en word de ster van de avond.

Showtime 

Bij de term Burlesque kan je je best wel iets inbeelden (lees: schaars geklede danseressen in champagneglazen), maar heb je ooit al gehoord van een Flapper Girl? De term verwijst naar de geëmancipeerde vrouwen die zich in de jaren 20 niets aantrokken van de gangbare normen en die vrij en vrolijk hun gang gingen. Ze knipten hun haar kort, reden met de auto en gingen voor die tijd nogal luchtig om met seks. Tijdens Modern Times kan je de Burlesque Showgirls en de Flapper Girls live aan het werk zien.

In the picture

Sta je graag in de belangstelling of maak je voor een keertje graag een uitzondering? Ga dan even langs bij het Beauty Boudoir en laat jezelf vereeuwigen met je snugglepup in het fotodecor.

 

Bestel je kaarten voor Modern Times: Party Like Gatsby hier. Met een Cultuurkaart van de KULeuven krijg je korting.