Après Pukkelpop: detoxweekend

MODKLUB - Zomerzuchten - Elle Summer Tour

Inge

Denk nu niet dat wanneer de koeien de Pukkelpopweide opnieuw hebben ingepalmd en de laatste kampeerders hun hebben en houden zu hausen sleuren, Limburg verandert in een niemandsland. Genoeg te beleven tijdens het detoxweekend nadien, om maar enkele opties bij naam te noemen:

 

Music, please

MODKLUB

Bij wie de festivalmuziek nog duchtig na-echoot: het feestje moet nog niet stoppen. MODKLUB zorgt voor het pér-fecte medicijn na het driedaagse muziekfestijn. Nasty Bartender (roaring twenties meets swinging sixties), Rob H. (soul meets r&b) en the modest man (groovy meets sixties) serveren jou een  portie old skool partygedruis dat je zonder schaamrood op de wangen in je armen (en dansende benen) sluit. Booyah!

Op vrijdag 28 augustus kan je in de Hasseltse Muziekodroom terecht voor een portie MODKLUB.

 

Ballet, it is 

Zomerzuchten - My body is a cage

Balletcollectief Najade neemt je in Zomerzuchten bij de hand en begeleidt je naar een wereld waar lichamen elkaar steeds opnieuw ontmoeten. Niet dansen zoals in de Boiler Room of Dance Hall, maar even indrukwekkend. Onder leiding van Inge Delee houden de dansers de traditie in ere, al enkele jaren spelen zij voor een full house. De moeite dus om eens te kijken what the fuss is all about.

De voorstelling Zomerzuchten kan je bewonderen op 28 en 29 augustus (20u) in het Kunstencentrum België. Reserveren is aangeraden. Meer info lees je hier.

 

Girly: full option

ELLE Summer Tour

Na een doorgang op de camping en de bijhorende back to basics, mogen de meisjes onder ons weer gaan voor girly: full option. Want de ELLE Summer Tour houdt ook halt in de Hoofdstad van de Smaak. Omdat het soms wat méér mag zijn dan met een boekje in de zetel hangen: een namiddag vol fashion, food en fun bijvoorbeeld. 

De Elle Summer Tour gaat door op vrijdag 28 augustus (14u30 - 18u00) in Het Magazijn. Meer info vind je hier.