Big Sean in vijf takes

Dark Sky Paradise

Big Sean

Armelle Mintona

Video’s voor Big Sean in vijf takes

Big Sean - Blessings (Explicit) ft. Drake, Kanye West

Big Sean stond deze week op de planken van de Brusselse Anciènne Belgique. De Amerikaanse rapper worstelt om zijn plaats te vinden in de hedendaagse hip hop. Maar het gloednieuwe Dark Sky Paradise brengt daar verandering in.

Het is zijn derde album onder het label van collega Kanye West Good MUSIC. Volgens de rapper is dit zijn beste werk ooit, en dat merkten we. Big Sean was strakker, professioneler en zelfzekerder. Het bewijs? Deze vijf memorabele momenten van de avond. 

5. Boom!

De muziek speelt, we horen Big Seans typische slang synchroon met flitsende lichten. Plotseling duikt de rapper op uit het niets. Boom! De avond is begonnen. ''All white everything" was blijkbaar wel de dresscode. Oops.

4. Say Oh God!

Big Sean staat bekend voor zijn niet zo koosjere taalgebruik. Tijdens zijn optreden leerde hij het publiek een paar van zijn catchphrases aan. Zijn fameuze "Finally Famous bitch!" of "Oh God" mankeerde niet. Toen een volgepropte AB ineens "Little bitch!" terugriep, kon er wel een lachje vanaf.

3. Guap

Het nummer Guap is één van Big Seans eerste, grote hits ooit. In de clip wordt de rapper als een gigantische leeuw geportretteerd. Een fan vond er dan ook niets beters op om tijdens dit nummer in een leeuwenkostuum het podium op te springen. Heer-lijk.

2. Feest

Big Sean weet hoe hij een feestje in gang zet. Bij My Last, Beware en A$$ barstte het feest dan ook los in de concertzaal. Go Stupid!, gaf hij nog als raad mee.

1. Speech

Artiesten geven graag korte toespraken tijdens concerten. Soms vervelend, maar meestal wel inspirerend. De rapper vertelde over zijn favoriete nummer van Dark Sky Paradise: One man Can Change The World. Opgedragen aan zijn overleden grootmoeder. Een mooi moment.