4 keer dansen in Oostende

Elysée Nights

Jong organisatietalent

Julie
  • Fuifzaal Elysée
  • 05 tot 26 maa 2016
Google maps
location

Elysée Nights, dat is elke zaterdag van maart feestplezier in Oostende. Met iedere keer een ander jong team aan de leiding belooft het een heus festijn te worden.

Vorig jaar werd het concept voor het eerst gelanceerd, met groot succes. De tweede editie belooft alvast daarop verder te gaan:

Elysée Hiphop Night

Hou je van hiphop, maar kijk je liever toe aan de zijlijn? Dan is de eerste Elysée Night echt jouw ding. Joyridestreet Hiphop nodigt speciaal voor jou de Nederlandse rappers Sepa en Sevn Alias uit. De eerste stelt er zijn nieuwe album Alles of Niks voor. Om de avond te vervolledigen brengen Gemeejne Bleekn, DJ Bum en The Scientist DJ ook een performance.  

Waar en wanneer? Fuifzaal Elysée, 5 maart 2016 

 

Do The Hop

Krijg je maar niet genoeg van de Elysée Nights? Mastakush laat je ’t padje afgaan met DJ IRON en Chase The Nomad. Deze twee voorzien je van heel wat hiphop, funk, soul en jazz.

Waar en wanneer? Fuifzaal Elysée, 12 maart 2016

 

The East End Experiment

Voor de durvers: een avond met heel wat genres die je op de proef stellen. Kan jij weerstaan aan het lokaal talent Djeffa, Lumo, DJ Samba, Redseb, Krrrang X en organisator Memno? Ze nemen je mee naar de wereld van minimal, techno, experimental, industrial en drum-'n-bass.

Waar en wanneer? Fuifzaal, 19 maart 2016

 

Kamp Noord Night

Plezier met een stevige portie hiphop, funk en soul gebracht door Chase The Nomad, Kamp Noord Records Live, The Brown Collective en The Meerkat.

Waar en wanneer? Fuifzaal Elysée, 26 maart 2016