De tips van Ásgeir op Les Nuits

Les Nuits Botaniques

Timmy

Video’s voor De tips van Ásgeir op Les Nuits

Ásgeir 2017

Google maps
location

De IJslandse zanger Ásgeir is terug van weggeweest. Na drie jaar stilte treedt hij opnieuw op het podium met een experimenteel album. In mei komt hij het met veel plezier voorstellen tijdens Les Nuits in de Brusselse Botanique. 

Als je enkel naar Les Nuits wil om Ásgeir aan het werk te zien, heb je gelijk. In de maand mei brengt hij zijn tweede album uit, Afterglow. Hiermee gaat de IJslander de experimentele toer op. 

Ondertussen kijkt de zanger al uit naar zijn nieuwe concertenreeks én het optreden in Brussel. “Het is een van mijn eerste shows met de nieuwe plaat en ik ben echt benieuwd naar het resultaat”, zegt hij. “We brengen nieuwe nummers, een nieuwe productie, nieuwe lichten, nieuwe effecten.”

"Mijn tips? Hercules & Love Affair en Valgeir Sigurðsson."

Veel tijd om zelf naar andere optredens te gaan, heeft Ásgeir niet, maar na een blik op het programma van Les Nuits heeft hij wel deze tips voor ons: “Ik ken Hercules & Love Affair”, vertelt Ásgeir. “En zanger Valgeir Sigurðsson ken ik. Zijn muziekgenre vind ik wel leuk vind. Hen kan ik zeker aanraden.”

Ásgeir treedt op 16 mei op tijdens Les Nuits in het Koninklijk Circus. Zijn tweede plaat Afterglow verschijnt op 5 mei.