Drie keer concert in Brussel

Youth Lagoon - The Do - Black Box Revelation - Faithless

Inge

Youth Lagoon: al een viertal jaar op de planken.

Tijd om je muzikale vreugde van de festivalwei naar de concertzaal te verleggen. Dit zijn de niet te missen namen in de gezelligste, Brusselse concert venues. 

Youth Lagoon

Omdat: het zonde zou zijn je dit talent nooit live ziet.

Youth Lagoon, né Trevor Powers staat nu al een viertal jaar op de planken. Geen heikel thema gaat de 26-jarige Amerikaan uit de weg. Op de tonen van Americana meets experimental bouwt hij gestaag aan een stevige fan base (die hij onlangs verblijdde met een nieuwe plaat).

Op 28 september vult Youth Lagoon de Botanique met zijn zalige nummes. Wil je erbij zijn? Koop je tickets hier.

The Dø

Omdat: het de laatste doortocht is op Belgische grond.

Frans-Fins duo, bestaande uit Olivia Merilahti (Frans) en Dan Levy (Fins). Al een flink aantal jaren vullen zij podia met hun charismatische verschijning. Het recentste materiaal op Shake, Shook, Shaken is eveneens de moeite.

Op 8 december kan je The Dø tijdens hun laatste passage op onze vaderlandse bodem bewonderen in de AB. Tickets bestel je hier.

Black Box Revelation

Omdat: ze eind-e-lijk terug zijn. 

Van 2006 is het al geleden dat deze Dilbeekse jongens de zilveren medaille naar huis sleepte in Humo's Rock Rally. Een EP , drie albums, een een passage in Entourage, Sons of Anarchy en de Late Show With David Letterman later, was het eventjes stil rond Black Box Revelation. Deze comeback is dan ook welgekomen.

Op 19 februari verwelkomen de heren van Black Box Revelation je graag in de AB. Tickets bestellen, doe je hier.

BONUS: Nog een slapeloze nacht aan het lijstje toevoegen? Anciens in het vak: Faithless houdt na twintig jaar nog eens halt in Brussel. Je wordt verwacht op 12 december in Paleis 12. Tickets tik je hier op de kop.