Vijf optredens die je niet mag missen op Stoemp!

Stoemp!

Wannes Cappelle // An Pierlé // Pavlove...

Maxime

Ook deze lente geeft Stoemp! je de kans om gratis en voor niks gevestigde en aanstormende Belgische muzikanten te (her)ontdekken. Niet in grote concertzalen, maar op authentieke pareltjes van locaties!

1. An Pierlé Quartet

De Gentse muzikale duizendpoot doet al twintig jaar lekker eigenzinnig haar ding. Voor haar nieuwste kwartet werkt ze samen met het jong geweld SCHNTZL en haar echtgenoot/producer Koen Gisen

Op 10 april in Monk

2. Esther & Fatou 

Twee Leuvense meisjes die je met hun dromerige folkpop gegarandeerd betoveren tegen het einde van de avond. Muziek die recht naar het hart gaat en snaren raakt waarvan je niet vermoedde dat ze bestonden.

Op 11 april in Via Via

3. Pavlove

Fan van psychpop? Het vijftal van Pavlove bezweert je met hun vocals, gitaren en ritmes. Dansen, dansen!

Op 10 mei in Merlo

4. In Een Discotheek

Wie groovy disco hoopt te horen, is eraan voor de moeite. Wel een aanstekelijke mix van Nederlandstalige pop, ambient, hiphop en zo veel meer. "Hoe melancholischer de teksten, hoe bruter

Op 15 mei in Bar Eliza

5. Wannes Cappelle 

Volgens Radio 1 maakte Wannes Cappelle met Ploegsteert het mooiste Nederlandstalige nummer ooit. Nu betreedt hij het podium met de Zeeuws-Vlaamse singer-songwriter Broeder Dieleman en cellist Frans GrapperhausVoor een heerlijk melancholische avond.

Op 19 mei in Het Goudblommeke in Papier