Voor elk wat wils in Café Café

Tommigun - Wartaal - DJ 4T4 - ...

Hasselt

Zoë
  • Café Café
  • 17 feb tot 03 maa 2017
Google maps
location

Ook deze maand valt er in je favoriete voormalige stroopfabriek weer veel te beleven. Dit zijn onze favorieten:

17/02: Hermanez 

Hermanez haalt op 17 februari zijn plaatjes boven in de club van Café Café. Met een perfecte groovy mix tussen house en techno probeert hij niet alleen harten te veroveren, maar vooral ook voeten te doen bewegen. Hermanez draaide al op eigen bodem in de Fuse en op Tomorrowland, maar ook een stuk verder in Barcelona, Toronto en Tokyo. Het is duidelijk: Hermanez is on the rise.

 

23/02 Tommigun

Nog een artiest van Belgische bodem die je moét leren kennen: Tommigun. Ze hebben in september hun derde album uitgebracht, Wooden Son. Dit album is meteen veel duisterder dan de vorige. De twee leadzangers Kaat Arnaert en Thomas Devos combineren hun stemmen samen met de zwaar klinkende instrumenten op een bijna perfecte manier waardoor de sfeer bepaald wordt als onheilspellend en spannend, maar tegelijk ingetogen. Wie ze live wil horen, trekt op 23 februari naar Café Café. 

 

24/02 Red D 

Nog in hetzelfde weekend trakteert Café Café je op een dj die misschien al langer draait dan dat jij leeft. Met een carrière van 25 jaar heeft Red D al op zowat elk denkbaar podium gestaan – van verjaardagsfeestjes tot Tomorrowland. Heb jij hem nog nooit aan het werk gezien? Rep je dan op 24 februari naar de club van Café Café om een dansje te placeren.

 

2/03 Wardrobe + Wartaal

Het eerste weekend van maart wordt muzikaal ingezet door 2 artiesten die hun debuut komen voorstellen. Wardrobe’s eerste album is meteen een schot in de roos. De muziek is broos, breekbaar en brengt je naar een oase van rust. “Met het uitzicht van de ondergaande zon, voel je een soort onbeschrijfelijke gelukzaligheid over je neerdalen. Dat gevoel weet Wardrobe telkens opnieuw naar boven te brengen. Net als je denkt dat je alles al gehad hebt, komt er plots een nieuwe wending aan.” (Snoozecontrol) Maar oordeel vooral zelf.

Wartaal springt mee op de kar van het terug opkomende Nederlands genre. Hij brengt popmuziek in eigen taal. Bij zijn deelname aan De Nieuwe Lichting klonk het commentaar van Studio Brussel als volgt: “Een gitaar, een zachtgevooisde stem en een straffe productie: meer heeft hij niet nodig om je even stil te krijgen”. Zijn doordringende teksten hebben er vast ook wel iets mee te maken. 

 

3/03 Mister Critical invites DJ 4T4

Vrijdag of zaterdag langs Café Café passeren? Zeer moeilijke keuze (wij zouden gewoon voor beiden gaan). Op 3 maart gooit Café Café namelijk de deuren open voor het hiphop, rock-'n-roll-, disco-, funk-, latin-, reggae-, 80's-, jazz-, en houselievend publiek. Iedereen dus. DJ 4T4, die ook al 25 jaar plaatjes draaien achter de rug heeft, neemt Mister Critical met zich mee. Die beschrijft zijn stijl als fast, funky and electric. Wat we dus mogen verwachten? Een perfecte mix tussen beats en bekende platen. 

 

Toevallig al dingen gepland die dagen maar toch héél veel zin gekregen om nog eens in Café Café te gaan dansen? No worries, op donderdag-, vrijdag- én zaterdagavond is er ook gewoon een huis-dj die draait in Café Café. Altijd iets te doen dus.