De gulle hand van Couleur Café

Couleur Café

Busta Rhymes - Arsenal - Crystal Fighters - Kavinsky - Cypress Hill - ...

Inge

Dompel je tijdens het festival onder in je favoriete kleuren op het kleurenfeest Holi.

Google maps
location

Die onweerstaanbare Afro-pup kijkt al vol verwachting uit naar jullie komst. Een puike affiche en de lekkerste festivalhap: wij vragen niets meer. En toch strooit Couleur Café met gulle hand volgende initiatieven er nog bovenop:

Wereldkeukens

Het smakelijke eetaanbod vermeldden we al, maar hoeveel verschillende keukens daarvoor zorgen, nog niet. En dat zijn er maar liefst 55. Zowel de vleesetende als de vegetarische magen worden gevuld. Als tegenhanger van saaie fastfood serveren zij verse maaltijden tegen een bescheiden prijsje.

be.focus

Ronkende namen uit de hele wereld zakken af naar Brussel, maar soms moet je niet ver zoeken voor talent. Zoals de naam al doet vermoeden, focust be.focus op Belgisch talent. Dit jaar mogen onder meer AKSStikstofSTUFF. en Tourist LeMC de muzikale eer van onze driekleur verdedigen.

Holi Couleur

Couleur Café doet zijn naam alle eer aan met dit Indische kleurenfeest Holi. Kleurrijke poedertjes kleuren letterlijk je dag en boosten je humeur naar ongekende hoogtes. In de traditie staat groen voor harmonie, oranje voor optimisme en rood voor vreugde en liefde. Denk nu al na in welk kleurenbad je je gaat wentelen.

So you think you can dance

Of niet? Overwin die danskoorts met de dansworkshops. Van dancehall en Bollywood tot hiphop en lindy hop. Jong en oud wordt uitgenodigd om het innerlijke danstalent dat in ieder van ons schuilt, los te laten. En waar beter om die aangeleerde skills te demonstreren, dan later op het festival zelf.

Couleur Café vindt plaats van 3 tot 5 juli in Tour & Taxis in Brussel. Meer info vind je hier.