De tien beste cameo's in muziekvideo's

Zoek de sterren in de clips

Kelly

Wie heeft de coolste squad en welke celeb kent de nieuwste modeonterwerpers? Spot jij Kim Kardashian, Tom Hanks en Rebecca Black? De beste cameo's op een rij:

Justin Timberlake met Scarlett Johannson

Nummer: What Goes Around.../Comes Around

Scarlett Johannson, duidelijk gekozen voor haar acteerprestaties (en looks), breekt in deze videoclip Justin Timberlake zijn fragiele hart. What Goes Around…/Comes Around duurt bijna tien minuten, maar je verveelt je geen seconde. Hevige scheldpartijen, Scarlett die vreemdgaat met de beste vriend van Justin en uiteindelijk jammerlijk sterft in een tragisch auto-ongeluk. Maar Justin heeft geen spijt en zingt rustig verder: "Girl you got what you deserve".

Fall Out Boy met Kim Kardashian

Nummer: Thnks fr th Mmrs

Wie denkt dat Kim Kardashian enkel te zien is in Keeping up with the Kardashians en haar sextape, heeft het fout. In Thnks fr th Mmrs speelt ze de love interest van bassist Pete Wentz en een vreemde chimpansee.

Kim zelf lijkt wel fan van rare videoclips. Enkele jaren later was ze ook te zien in de beruchte motorscène naast hubby Kanye West in Bound 2.

Katy Perry met Rebecca Black en Hanson

Nummer: Last Friday Night

In deze hilarische video van Katy Perry figureert het zangeresje dat gehaat werd door de hele wereld: Rebecca Black. De Friday-zangeres helpt Katy met een leuke outfit om die knappe jongen aan de haak te slaan. Wie goed oplet herkent op het einde van de clip ook de MMMbop-jongens van Hanson

Ed Sheeran met Rupert Grint

Nummer: Lego House

Harry Potter-acteur Rupert Grint legt zijn toverstok weg en speelt een crazy fan van Ed Sheeran. De twee gekke gingers worden vaak met elkaar vergeleken, waardoor Lego House toch wat voor verwarring zorgt. Of kan jij ze wel uiteenhouden? 

Nicky Minaj met Drake

Nummer: Anaconda

Rapper Drake is one lucky guy in de uitdagende videoclip Anaconda van Nicky Minaj. De rapper zit geduldig te wachten op zijn stoeltje, tot Nicky hem verwent met een lapdance. Na de release kon Drake zijn geluk niet op en gebruikte de weinig subtiele hashtag #MyAnacondaWasWayUp op Twitter. Pittig detail: Nicky was tijdens de hele scène dronken. Ondertussen is Drake alweer in min of meer dezelfde positie te zien in het nieuwe Rihanna-nummer Work.

Die Antwoord met Cara Delevigne, Jack Black, Dita von Teese ...

Nummer: Ugly Boy

Marilyn Manson, Cara Delevingne en Dita von Teese in één videoclip? Dat kan enkel de Zuid-Afrikaanse band Die Antwoord. Alsof die namen nog niet genoeg zijn, strikken zo ook nog Jack Black, Red Hot Chili Peppers-bassist Flea en ATL Twins. De videoclip voor Ugly Boy is een vreemde combinatie van celebs en bloed. 

Carly Rae Jepsen met Tom Hanks

Nummer: I Really Like You

I really really really really like Tom Hanks moet Carly Rae Jepsen gedacht hebben. In de grappige videoclip toont de acteur dat hij kan zingen én met emoji’s overweg kan. I Really Like You eindigt in een groot dansfeest, waar Tom Hanks zijn beste dansmoves toont met Carly Rae en Justin Bieber

Taylor Swift met haar squad

Nummer: Bad Blood

Taylor Swift zag met Bad Blood de kans om haar girlsquad bijeen te roepen. Zo wordt de zangeres bijgestaan door Serayah, Gigi Hadid, Ellie Goulding, Martha Hunt, Hailee Steinfeld, Cara Delevingne, Zendaya, Hayley Williams, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo en Cindy Crawford. Een talentvolle mix van modellen, actrices, zangeressen én besties. Wij zijn alvast jaloers. 

Madonna met haar nog grotere squad

Nummer: Bitch I'm Madonna

Wat Taylor Swift kan, kan Madonna ook. In Bitch I’m Madonna geeft de zangeres Taylor Swift een antwoord met verschijningen van Nicki Minaj, Diplo, Rita Ora, Chris Rock, Jon Kortajarena, Miley Cyrus, Alexander Wang, Beyoncé, Katy Perry en Kanye West. Om de controversiële video toch een familiale touch te geven zijn ook Madonna’s zoontjes Rocco en David te zien.   

Calvin Harris met Gig Hadid

Nummer: How Deep is Your Love

 

Wie de it-girl van het moment nog niet kent, ontdekt haar in de videoclip van Calvin Harris. Gigi Hadid showt haar beste moves en toont zich van haar beste kant in How Deep Is Your Love. Het model heeft de smaak ondertussen helemaal te pakken. Zo is ze ook te zien in de videoclip Pillowtalk van lover Zayn

 

Ontdek de lijst ook op Spotify.