Een laatste dans met Claude François

Beursschouwburg

Brussel Danst

Pieter

Claude François - Magnolias for ever

Google maps
location

Pascal Deweze (Sukilove, Broken Glass Heroes) en Nicolas Rombouts (Dez Mona) treden in de illustere voetsporen van Claude François. In het kader van Brussel Danst brengen ze een eerbetoon aan de betreurde Franse koning van de soul, samen met een veertienkoppig orkest. 

Une Soiree Avec Claude François '69 wordt voor alle duidelijkheid geen kitscherig stukje toneel met pruiken, pailletten en discobollen van de Aldi. Deweze en Rombouts zijn al van in hun prille kinderjaren oprecht verknocht aan alles wat naar Clo Clo ruikt. Pascal wist al in de kleuterklas een korps goed getrainde Clodettes rond zich te verzamelen en Nicolas ontdekte de muziek op de cassettes van zijn aan Franse muziek verslaafde moeder.

Elke zichzelf respecterende Clo Clo-fan weet dat de man tijdens zijn derde en laatste concertreeks in Olympia Paris op de top van zijn kunnen balanceerde. Samen met veertien andere muzikanten (en een heuse harem bevallige Clodettes/backingzangeressen) zullen Deweze en Rombouts je gratis en voor niets terugkatapulteren naar de gouden dagen van de Franse popmuziek. 

Klik hier voor meer info over Brussel Danst