BURn Festival viert urban arts

BURn Festival 2016

Leuven

Lotte

Foto’s voor BURn Festival viert urban arts

BURn Festival

  • Jeugdcentrum Vleugel F
  • 15 jul 2016
Google maps
location

Er blaast een stedelijke bries door het binnenplein van jeugdcentrum Vleugel F op 15 juli. De urban performers van BURn laten die dag hun skills als breakdancer, zanger of rapper op de wereld los tijdens het BURn Festival.  

BURn Leuven, kort voor "Breakdance, Urban en Rap in Leuven", wil de lokale urban scene ondersteunen en laten bloeien. Doorheen het jaar kunnen jongeren tussen 12 en 18 jaar bij hen hun dansmoves, zang en rapteksten bijschaven.

Al dat talent showen ze natuurlijk graag eens aan een groter publiek. Als onderdeel van Beleuvenissen organiseren ze daarom het BURn Urban Festival deze zomer, waar alle nieuwsgierigen een kijkje kunnen komen nemen. Onder meer Sevn Alias, EME en Rewind Productions zorgen voor muziek.

Dansen en doen

Je moet niet alleen kijken en dansen op het Festival, er valt ook vanalles te doen. Degenen die zich afvragen of er in hen een breakdancer verborgen zit, kunnen dat meteen uittesten op de workshop. Wie niet gezegend is met killermoves kan zijn of haar creativiteit kwijt op de op graffitimuur. 

Lege maag? Hongerigen kunnen hun buik vullen met gefrituurd ijs en Mexicaanse snacks. En ook een lege portmonnee is geen excuus om thuis te blijven, want de toegang tot het festival is helemaal gratis. 

Meer info? Check hier!