(C)urban festival verwent skaters

(C)urban Festival

Knokke-Heist

Lotte
Google maps
location

Knokke-Heist wordt begin oktober even heaven on earth voor skate- en urbanliefhebbers. 

Voel jij je het best met een plank onder je voeten? Op 7, 8 en 9 oktober wordt er in Knokke-Heist drie dagen lang ode uitgebracht aan all things skate en urban op het (C)urban Festival. Je haalt er een heel weekend lang je hart op in een speciaal ingericht skatedorp, met ook demonstraties van professionele skaters en skatewedstrijden. 

Muziek en moves

Ook ander talent wordt gevierd. Laat er je artsy fartsy kwaliteiten losvieren op een paar schoenen en wandel zo naar huis op een paar gepersonaliseerde Vans.

Muziekfans krijgen dan weer de kans om de ins en outs van het producen onder de knie te krijgen. Wie gezegend is met goede moves (of net de kans wil grijpen iets bij te leren) kan deelnemen aan de initatiatie breakdancen. 

Waterratten kunnen bovendien ook eens checken of ze even stevig op de plank staan tijdens een wakeboardsessie.

Heb je na al dat leuks nog energie over? Op zaterdagavond duik je de nacht in op Hoodie Night van Jeugdclub 't Verzet met een feestje waar dj's en perfomers hun beste hiphop-, soul- en raphits uit de kast halen. 

 

Voor verschillende activiteiten en workshops moet je je apart inschrijven. Een overzicht van het weekend en meer info vind je hier.