De laatste festivaladem uitblazen met Urban Hymns

Urban Hymns

Michael Midnight - Team William - Intergalactic Lovers - Douglas Fire - ...

Inge

Aftermovie Urban Hymns 2014

  • Itterdal
  • 25 tot 26 sep 2015
Google maps
location

Wat hebben Team William, Pat Krimson en Intergalactic Lovers met elkaar gemeen? Ze hebben allen een plekje op de affiche van het Urban Hymns Festival in het Limburgse Bree. Het festivalseizoen duurt nog een beetje langer met deze indoor editie.

Wat je moet weten voor je je festivalboots een laatste keer uit de kast haalt?

De affiche

Voor het vrijdagavond-vertier verschijnen onder meer trouwe soldaten Pat Krimson en Michael Midnight op het appèl. Nog te bewonderen: Team William. Deze zomer ownden ze de festivals in heel Vlaanderen. Helemaal opgewarmd om in Bree dé set van het jaar te spelen, lijkt ons. Ook Intergalactic Lovers schuimde met de nieuwe worp Little Heavy Burdens verschillende podia af. Urban Hymnes vormt het sluitstuk van hun weelderige festivalzomer. 

't Kroegske

Een support voor jong talent: daar staan wij natuurlijk vol-lé-dig achter. Vzw 't Kroegske wil jonge en onbekende namen een platform geven om dat talent te showen. En dat podium krijgen ze op Urban Hymns - de derde editie staat nu in de steigers and hopelijk many more to come.

Tickets

Reserveer nu al je plekje op de front row en bestel je tickets hier. Haal verder je vrolijkste festivalhoed boven en vervolgens: volledig losgehen!

Urban Hymns vindt plaats van vrijdag 24 tot zaterdag 25 september in Bree. Meer info vind je hier.