De must see op elk podium van Reggae Geel

Reggae Geel

Tessanne Chin, Aidonia, Young Warrior, Jamaican Jazz Orchestra, Dionne Reid, Sherri Ven Dyer e.v.a.

Anne
  • Malosewaver
  • 04 tot 05 aug 2017
Google maps
location

Weet je niet waar eerst kijken op Reggae Geel? Wij selecteerden de must see op elk van de vijf podia:

1. Main Stage: Tessanne Chin

Deze Jamaicaanse won The Voice in de Verenigde Staten en sindsdien scheert haar carrière hoge toppen. Ze maakte nummers met Shaggy en Kes, maar staat er ook helemaal alleen met haar single Fire. Bovendien trad ze al op in het Witte Huis. En nu dus ook op Reggae Geel!

2. Bounce Dancehall: Aidonia

Aidonia wist al dat hij dj wilde worden toen hij nog op school zat. Dat is hem gelukt, en hoe. Hij scoorde al in het begin van zijn carrière een hit met Lolly. Feelgood-weetje: hij geeft beurzen aan Jamaicaanse basisschoolkinderen, die zo ook beter worden van zijn succes.

3. 18’’ Corner: Young Warrior

Hij passeerde al eens op Reggae Geel in 2009 en ook dit jaar belooft hij voor vonken te zorgen. Young Warrior verbindt de jongere en de oudere dubgeneratie, en blijft steeds trouw aan zijn eigen stijl.

4. Skaville: Jamaican Jazz Orchestra

Ze zijn met elf, ze komen uit België en ze zijn klaar om Reggae Geel te veroveren: het Jamaican Jazz Orchestra. Hun muziek bevindt zich ergens tussen reggae, ska en jazz. Laat je meevoeren op hun originele composities!

5. The Yard: Dionne Reid & Sherii Ven Dyer

Wat is er beter dan één Londense zangeres? Twee Londense zangeressen uiteraard. Dionne Reid is heerlijk ontspannen, terwijl Sherii Ven Dyer juist een krachtig stemgeluid heeft. Allebei stralen ze in ieder geval veel energie en goede vibes uit.

Alle informatie over Reggae Geel vind je hier.