Deze acts mag je niet missen op Best Kept Secret

Arctic Monkeys, LCD Soundsystem, Angus & Julia Stone, Warpaint en meer

Best Kept Secret

Shauni

Komend weekend trekken we opnieuw richting Beekse Bergen voor Best Kept Secret. Ook dit jaar pakken ze uit met een topaffiche. Welke bands je écht niet mag missen, ontdek je hier.

Arctic Monkeys

Vijf jaar na hun laatste release is de Britse band Arctic Monkeys terug van weggeweest. Op hun jongste langspeler Tranquility Base Hotel + Casino weet de band zichzelf opnieuw uit te vinden en ruilt frontman Alex Turner zijn gitaar in voor de piano. Arctic Monkeys mag de titel van één van de meest invloedrijke bands uit de indierockscene aannemen en yes, dat zal Best Kept Secret geweten hebben.  

 

LCD Soundsystem

Op zondag strijkt één van de meest toonaangevende bands van deze eeuw neer op de Main Stage. Na vier jaar radiostilte maakt LCD Soundsystem in 2017 een comeback met het nu al legendarische album American Dream

 

Angus & Julia Stone

Met Angus & Julia Stone brengt Best Kept Secret een warme gloed en een stel dromerige surfliedjes, die tussen folk en indierock zweven, naar Nederland. Broer en zus Stone performden in het verleden elk apart, maar de ene kon het niet laten om als gastzanger op te treden bij de andere. Angus en Julia’s stemmen matchen dan ook als geen ander. Zijn stem is rokerig en zwaar, haar stem is fragiel en dromerig. 

 

Deerhunter

Deerhunter is zo eentje waar je alles van kan verwachten. Frontman Bradford Cox durft op het podium wel eens jurken en zigeunerhoeden uit zijn gardarobe te toveren, rustige songs in een punkjasje te steken et visa versa. Eén ding is zeker: Deerhunter pakt keer op keer uit met een hoop topsongs. Zijn muziek is een mix van dromerige elektronica, noiserock en dansbare eightiespop. 

 

Warpaint

Warpaint, een vierkoppige band uit Los Angeles, is een graaggeziene gast in vele zalen en op de grootste festivals. Ze wisten met hun songs menig harten van fans te veroveren. Met hun derde album Heads Up (2016) releasete de girls een dijk van een plaat. 

 

Unknown Mortal Orchestra

Met hun derde studioalbum Multi-Love gaf Unknown Mortal Orchestra een frisse wind aan hun gekende sound. Ook op de vierde plaat Sex & Food – die sinds afgelopen april in de winkelrekken ligt – excelleert UMO opnieuw met soul, disco en hun psydelische eightiespop. Fans van Tame Impala, Foxygen, Pond en Mac DeMarco weten welke band uit te checken op Best Kept Secret!  

 


Best Kept Secret vindt plaats op 9, 10 en 11 juni in Hilvarenbeek (Nederland). De volledige line-up en tickets vind je hier