Een goedgevulde avond op Grensrock

Grensrock

Anne Scheijnen
Google maps
location

Op 23 en 24 juni vindt de 30ste editie van Grensrock plaats. Wij stelden een planning voor een goedgevulde avond op het gratis festival op.

Meekwelen

Begin met je stem te smeren, bijvoorbeeld door los te gaan op Kapitein Winokio, een optreden voor jong en oud: kleine broers, zusjes, neefjes of nichtjes zijn met andere woorden ook welkom!

Voor de jongsten

Als die neefjes en nichtjes zich beginnen vervelen, zet je hen af in het Kidzdorp, waar ze zich moe kunnen maken op de springkastelen of zich kunnen uitleven met grime en graffiti.

Een hongerke

Voor jou is het ondertussen wel tijd voor een snack. Daaraan is op Grensrock hoegenaamd geen gebrek: frietjes, burgers, pasta of Oosters, keuze genoeg. Je kunt zelfs afsluiten met een straffe koffie uit de koffiecamionette van Place Madelein, zodat je helemaal wakker bent voor …

Beentjes los

… dansen tot diep in de nacht! Op vrijdag zijn er optredens tot 2u30, op zaterdag tot 2u. Passeren de revue: Ertebrekers, Admiral Freebee, The Subs, Laston & Geo, en vele anderen.

Wedden dat je daarna moe maar voldaan je bed inrolt, klaar voor de 31ste editie? Als je het al helemaal ziet zitten, check dan hier de website voor meer info.