Feest de vakantie in op School is Out

School is Out

Oostende

Lotte Peirelinck
  • Leopoldpark
  • 24 jun 2016
Google maps
location

Nog op zoek naar de perfecte manier om het einde van de examens te vieren? In Oostende moet je alvast niet meer verder denken, want daar wordt het schooljaar afgesloten met het School is Out festival.

Kijk mee reikhalzend uit naar 24 juni. Dan zijn de examens - hopelijk - officieel achter de rug en wacht er alleen nog een zalige vakantie. Die kan je alvast feestelijk inzetten op het School is Out festival in het Leopoldpark. Maar wat kan je er zoal beleven?

Zeg vaarwel aan die examencoupe

Moet je verwilderde haardos dringend terug in model gebracht worden? Je hoeft er zelfs het festivalterrein niet voor te verlaten. Kappers voor jongens en meisjes staan klaar om je een make-over te geven.

 

Relax, de examens zijn gedaan

Na al dat harde werk is wat rust dubbel en dik verdiend. Ga een drankje halen, passeer langs enkele foodtrucks en plof je daarna gezellig neer in de chill-outzone.

Raak je energie kwijt

Zit je met bakken energie na een maand op een stoel te zitten? Ga eens kijken bij de workshops capoeira of urban dance, rol in een bal over het water en als je daarna nog fut overhebt kan je het hindernissenparcours eens uitproberen.

Dansen, dansen, dansen!

School is out! Dat mag gevierd worden met je beste moves. Onder meer dj's Greg DelaB-Kay en DJ SNS komen hun draaitafel-skills laten zien. 's Avonds mag headliner Lil'Kleine nog eens komen rappen over drank en drugs. Onmogelijk om stil te blijven staan.

 

School is Out vindt plaats in het Leopoldpark in Oostende op 24 juni. De toegang is gratis. Meer info vind je op facebook.