Gratis feesten op TRAX Festival

TRAX Festival 2015

Admiral Freebee - Blaudzun - The Spectors - Warhola - ...

Kessy
  • Trax
  • 29 aug 2015
Google maps
location

Het einde van de festivalzomer betekent voor velen een lege portefeuille en dan zit er meestal niets anders op dan thuisblijven en naar de herhalingen van Festivalitis kijken... Maar niet in Roeselare!

Op zaterdagavond 29 augustus kunnen alle muziekliefhebbers (platzak of niet) nog een laatste keer alles geven op de vijfde editie van het gratis TRAX Festival. De line-up biedt dit jaar voor elk wat wils. Je geniet er onder meer van de klanken van bekende (inter-)nationale bands zoals Admiral Freebee en Blaudzun.

Bovendien heeft het festival sinds dit jaar twee extra podia. Zij die hun oren willen laten wennen aan wat opkomende streekproducten, zoals Where The Funk is Nathan en Blackbird Phantom, kunnen terecht in de Studio. Heb je het liever wat meer van hip to the hop, dan vind je zeker je ding in de Club met optredens van Brihang (winnaar van De Nieuwe Lichting 2014) en DJ SNS.

Beide nieuwe podia bevinden zich indoor, in het spiksplinternieuwe TRAX-gebouw dat diezelfde dag trouwens officieel ingehuldigd wordt als dé fuifzaal en ontmoetingsplaats van Roeselare City.

Want to know more? Check www.traxroeselare.be