Leffingeleuren sluit festivalseizoen af

Leffingeleuren

Festival Leffingeleuren

Kaatje

Video’s voor Leffingeleuren sluit festivalseizoen af

Leffingeleuren teaser

Google maps
location

Het rustige West-Vlaamse dorpje Leffinge zet op 19 september weer alle deuren open voor festivalgangers: Leffingeleuren is er weer. Daarmee wordt ook meteen het laatste festival van dit seizoen in gang gezet. De naar bier stinkende tenten worden nog eens bovengehaald, frisse lichaamsgeur wordt even een bijzaak en de liters bier worden nog een laatste keer ingeschonken. 

The Whales & The Wolf

Maar Leffingeleuren gaat niet alleen over afscheid nemen van de festivalzomer. Natuurlijk staat er ook weer gewoon een hele resem muzikanten klaar om het beste van zichzelf te geven. Zo komen op vrijdag 19 september Geppetto & The Whales, Amatorski en Intergalactic Lovers.

Zaterdag 20 september tonen een hele reeks muzikanten hun talent. Enkele hoogvliegers zijn Dotan, Gabriel Rios en Oscar & The Wolf. Zondag komen Woven Hand en Admiral Freebee de tent veroveren.

Vrijdagavond 19 september gaan de deuren van Leffingeleuren open om 19 uur. Nog niet genoeg gefeest op de festivals? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt om naar Leffingeleuren te gaan.