Lopen en feesten met een kleurtje

The Color Run

Sport en plezier gaan hand in hand

Stien Wuyts
Google maps
location

Fun en sport gecombineerd, wat wil je nog meer? Tijdens The Color Run in Brussel kan je niet alleen je beste beentje voorzetten bij het lopen, maar geniet je achteraf ook van een welverdiend feestje.

De Happiest 5km on the Planet, het zegt al genoeg.  Plezier maken is hier het enige wat telt. Het concept is simpel: je begint aan The Color Run met een maagdelijk wit T-shirt dat onderweg wordt beklad met wolken kleurpoeder. Aan het einde van de rit loop je er dus bij als een wandelende regenboog.

Kleur je dag

Is vijf kilometer lopen voor jou een fluitje van een cent of ben jij net helemaal niet zo sportief aangelegd? The Color Run is niet enkel voor sportfanaten. Je mag de afstand zo snel of traag lopen als je wil, er wordt geen tijd opgenomen. Deelnemen is hier dus echt belangrijker dan winnen. Of je nu met gemak over de finish huppelt of je komt hijgend aan met een knalrood hoofd, je kan achteraf je inspanning vieren op het Color Festival waar nog meer color blasts en goede muziek op je wachten.

Kan jij wel een kleurtje gebruiken deze zomer? Twijfel dan niet en schrijf je snel in. Er mogen maar 15.000 lopers deelnemen en tot nu toe zijn er al zo’n 10.000 ingeschreven. Snel zijn is dus de boodschap. In ruil voor 35 euro krijg je een startnummer, een wit T-shirt, je eigen zakje kleurpoeder en nog veel meer. Voor meer informatie kan je hier terecht.