Trax Festival Roeselare kleurt Belgisch

Trax

Girls In Hawaii, School Is Cool, Soldier's Heart, Compact Disk Dummies

Evelien Coolens

Foto’s voor Trax Festival Roeselare kleurt Belgisch

Trax programmeert uitsluitend Belgische acts

  • Trax
  • 31 aug 2014
Google maps
location

Wie zijn festivalhonger maar niet gestild krijgt, kan de laatste dag van augustus gelukkig nog terecht in Roeselare voor Trax Festival. Ook dit jaar kan het festival weer uitpakken met een straffe line-up. Een volledig Belgische line-up zelfs, en bovendien volledig gratis en voor niets.  

Er is plaats voor gevestigde waarden als School is Cool en Girls in Hawaii, maar ook voor jong, aanstormend talent. Soldier’s Heart bijvoorbeeld mag na een geslaagde passage op Nuit Belge tijdens Les Nuits Botanique, proberen ook uw soldatenhart sneller te doen slaan. Ook Rock Rally-winnaars Compact Disk Dummies komen bewijzen waarom zij zo stilaan hun erezitje in het Belgische electrocirtuit aan het opeisen zijn. 

Naar goede gewoonte wordt het festival op gang getrokken door talent uit de buurt. Deze keer is die eer weggelegd voor Are We Serious?.  Met een kersverse EP onder de arm proberen ze met hun lichte, alternatieve pop de Roeselarenaren in te palmen. Of hun dat gaat lukken? Maar één manier om erachter te komen...