Give me some sugar

Suikerrock 2015

Oscar and the Wolf, Magnus, The Sisters of Mercy, Starsailor, Yevgueni,...

Evy

Een topper op de line-up.

  • Suikerrock
  • 31 jul tot 02 aug 2015
Google maps
location

Het is weer tijd voor het zoetste festival van het land. Suikerstad Tienen organiseert voor de zoveelste keer Suikerrock. Ook dit jaar ziet de line-up er fantastisch uit.

Drie dagen lang verandert Tienen in één groot festivalterrein. Op de line-up staat heel wat talent van eigen bodem en ver daarbuiten.

#Friyay

Vrijdagen zijn altijd leuker met een dikke streep muziek. Wij kijken al met volle goesting uit naar het concert van Charlie Winston. Deze Britse singer-songwriter scoorde de laatste jaren enkele hits die sowieso een belletje doen rinkelen. Naast Charlie komen ook Anouk, Novastar en Starsailor het beste van zichzelf geven. 

Cheers to the weekend

Het weekend zit bomvol grote namen. Op zaterdag laten onder andere Oscar and the Wolf, Magnus en The Sisters of Mercy hun muziek in Tienen los. Zondag staat helemaal in het teken van de Nederlandstalige muziek. Marco Borsato, Clouseau en Yevgueni bewijzen dat het niet altijd Engelstalig hoeft te zijn om goed te zijn.

 

Extraatje

Suikerrock heeft een gratis gedeelte waar je onder andere terecht kan bij de Acoustic Stage. Voor een akoestisch concert van Slow Bear of Ides Moon kan je hier terecht. Naast muziek is er hier ook een overaanbod aan lekkers. Verschillende foodtrucks zorgen voor een uitgebreid buffet met van alles en nog wat. Geen paniek, de typische festivalfriet blijft ook aanwezig.

Heb je er al helemaal zin in? Check de website van Suikerrock voor alle informatie.