Grote namen voor Little Waves

Indoorfestival Little Waves

Evy
Google maps
location

Wie denkt dat er in Limburg niks te beleven valt, heeft het goed mis! In Genk zijn ze ondertussen al aan de derde editie van het indoorfestival Little Waves toe. Ook dit jaar blinken er heel wat ferme namen op de affiche.

Little Waves is de perfecte gelegenheid om in de festivalsfeer te raken, zonder het risico te lopen om te verdrinken in een plensbui. Dit jaar ligt de nadruk opnieuw op indie pop, americana en folk.

Schoon volk

De line-up van het festival is om U tegen te zeggen. Zo brengt Wovenhand alternatieve, indie rock met een flinke scheut folk. Deze Amerikaanse band speelt de komende weken onder andere in Parijs, Istanbul, Boekarest en Ljubljana. Met Tout Va Bien gaat het inderdaad goed. Ze staan dit jaar op verschillende festivals en veroveren Vlaanderen met hits als This Fight.
Bony King, getalenteerd singer-songwritertalent van eigen bodem, komt dan weer zijn vierde album voorstellen.

Nog meer schoon volk

Ook the BBC sound of 2014, Luke Sital-Singh laat van zich horen. Zijn naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar zijn muziek ongetwijfeld wel. Ewert & The Two Dragons zijn de nieuwe indiefolkgoden. Misschien dat hun nummer Good Man Down je bekend in de oren klinkt. Last, maar absoluut niet least: Illuminine: een naam die je nog veel zal herkennen op andere festivalletjes, maar nu al te bewonderen op Little Waves!

Hou zeker de website in de gaten of check hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste namen en heetste nieuwtjes.