Het tweede schooljaar in met School is Cool

Live @ Trix, Antwerpen

School Is Cool

Lucas Wuyts

Video’s voor Het tweede schooljaar in met School is Cool

© School Is Cool

Black Dog Panting

  • Trix Club
  • 27 maa 2014
Google maps
location

De laureaten van Humo's Rock Rally 2010 kruipen na totaal isolement uit hun studio om Nature Fear, want zo heet de tweede plaat, los te laten op de wereld. Waarom zou je gaan kijken op 27 maart in Trix? BILL zet 3 redens op rij.

1. Black Dog Panting en Wide-Eyed & Wild-Eyed

Black Dog Panting en Wide-Eyed & Wild-Eyed, de twee singles die al de wereld werden ingestuurd nog voor het uitkomen van de nieuwe plaat, laten een "nieuwe" School is Cool horen. Volwassener is misschien niet het goede woord, maar ze durven wel te sleutelen aan hun onmiskenbare geluid. School is Cool met wat electronische spielerei. Benieuwd hoe dat live tot zijn recht komt? Wel, wij ook!

2. Schoolverlaters

Binnen de rangen is er het één en ander veranderd. Violiste Nele is met de Zuid-Amerikaanse zon vertrokken en Andrew, de percussionist die bretellen weer hip maakte, is andere oorden gaan opzoeken. Live zal dit een andere sfeer geven, hoe die sfeer precies is valt nog af te wachten.

3. De Prijs

Een groot pluspunt van deze releaseshow is dat de prijs voor een ticket beduidend laag ligt voor een band die toch internationaal bekend is. 15 euro, maar je krijgt daarvoor wel een live-optreden van School is Cool en een uitstekend voorprogramma in de gedaante van Samowar.

Tickets kan je hier vinden. Lees hier het interview met de band.