Holsbeek is klaar voor de derde HORST

Arts & Music Festival

Lefto / Up High Collective / Machinedrum ....

Pieter

Zo zag HORST er twaalf maanden geleden uit.

  • Kasteel van Horst
  • 09 tot 10 sep 2016
Google maps
location

In Holsbeek maken ze zich op voor de derde editie van HORST. Het festival brengt naar goede gewoonte de beste elektronische muziek naar de groene vallei van het Hageland, gekruid met een kunstexpo in de schaduw van een sprookjeskasteel. 

Gijs Van Vaerenbergh serveert

Het Leuvense team Gijs Van Vaerenbergh (bestaande uit de kunstzinnige tandem Pieterjan Gijs and Arnout Van Vaerenbergh) mocht voor de expo tijdens HORST een unieke cocktail van kunstenaars brouwen. Onder andere Pieterjan Ginckels, Elise Eeraerts en Adrien Tirtiaux komen op de kaart terecht.

Alle deelnemende artiesten stellen hun werk tentoon op de site rond het imposante, vijftiende eeuwse kasteel. Tijdens het festival kan je trouwens deelnemen aan rondleidingen en open gesprekken met de exposanten. Ook lang nadat de laatste bass gedropt werd, kan je de expo nog bezoeken (namelijk tot 9 oktober). 

Talent uit de vijver tussen Brussel en Berlijn

Naast kunst grossiert HORST ook in muzikaal talent. Op twee podia kan je twee dagen lang genieten van een fijntjes geselecteerde waaier aan deejays, underground colletieven en producers. Daarbij werd zowel gezocht naar talent van eigen kweek (Up High Collective werd uit de Leuvense vijver gevist en Lefto woont in Brussell) als naar meer exotische oorsnoepjes (Machinedrum komt zo'n beetje van overal tussen Berlijn en Los Angeles). 


Je zou graag je ticket claimen of nog meer weten willen over het festival? Klik hier