De guilty pleasures van Lucas

De stiekeme pleziertjes achter de reporter

Lucas

Video’s voor De guilty pleasures van Lucas

© Fatboy Slim

Fatboy Slim VS Dimitri Vegas, Like Mike & Ummet Ozcan - Eat Sleep Rave Repeat ( Tomorrowland Mix )

Iedereen heeft van die dingen die hij liever verborgen zou houden. Onze reporters doen hun boekje open over hun guilty pleasures. Fouter dan Bart De Wever in pandakostuum of meliger dan Titanic, allemaal passeren ze de revue. Reporter Lucas bekent.

1. Dimitri Vegas - Eat Sleep Rave Repeat

Vuist in de lucht en fist pumpen maar. Ik beken, op landelijke fuiven durft het al eens fout te gaan. Buiten de foute arm beweging is dit echt wel gewoon een feestnummer. Niet meer of niet minder. 

2. Die Atzen - Disco Pogo

Dit nummer zou je eigenlijk alleen maar mogen horen in Oostenrijk na het skiën met een halve liter in de hand. Maar toch, het nummer glipt soms door de mazen van het net als de iPod op shuffle staat. Uit volle borst meezingen verzekerd.

3. Pharell Williams - Happy

Geweldig nummer van een geweldige artiest. De glimlach die ik ervan krijg is misschien minder geweldig, en de beenbewegingen al helemaal niet. Zorgeloos bewegen op dit nummer is meer dan toegelaten, maar toch is het voor mij meer een guilty pleasure. 

4. Miley Cyrus - Wrecking Ball

Miley op een kogelbal schreeuwt gewoon om controverse en al helemaal als ze niets aanheeft. Verder kan je er gewoon niet omheen dat het best wel een catchy nummer is. Geef maar toe dat jullie het refrein ook uit volle borst meezingen!