Gratis luisterplezier in de paasvakantie

Hydrogen Sea live @Trix

TrixTrax

Lucas

Hydrogen Sea - End Up (Live)

© Unday Records

  • Trix Club
  • 17 apr 2014
Google maps
location

Met enkele opmerkelijke passages in onder andere de Ancienne Belgique en op Studio Brussel is het duo van Hydrogen Sea op weg om een nieuw Belgisch exportproduct te worden. Voor ze de wijde wereld verkennen doen ze eerst nog het Antwerpse Trix aan.


TrixTrax organiseert een reeks gratis concerten met jonge, talentvolle artiesten uit binnen- en buitenland. Dit keer is Hydrogen Sea aan de buurt. Met hun eerste single End Up braken ze al een klein potje op Studio Brussel. Om het publiek op te warmen treedt One Horse Land hen bij. 

Hydrogen Sea valt nog het best te omschrijven als dromerige popmuziek die vaak doet denken aan de Deense singer/songwriter Agnes Obel. Hebben we je overtuigd om op donderdag 17 april af te zakken naar Trix? Wees welkom maar schrijf je wel even in via deze link

Krijg je maar niet genoeg van Hydrogen Sea? Op Record Store Day - zaterdag 19 april - kan je hen opnieuw bewonderen in de Gentse Vooruit. Bovendien brengt Unday Records speciaal voor RSD Court The Dark voor het eerst exclusief uit op vinyl. Ook Strand en Dans Dans worden speciaal voor de gelegenheid op vinyl geperst.