Panic! At the disco na de tienercrush

Trix Antwerpen

Armelle

Video’s voor Panic! At the disco na de tienercrush

Panic! At The Disco: Miss Jackson ft. LOLO [OFFICIAL VIDEO]

Het Amerikaanse duo Panic! At the disco is terug in ons land op 29 april in het Antwerpse Trix. Vier redenen om ze nog een kans te geven sinds ze in 2006 ons tienerhart veroverden:

1. Ze maken terug fatsoenlijk muziek

In 2006 was Panic! At the disco de coolste pop-rockband. Ze waren big in de emowereld door hun theatraal voorkomen en eigenwijze songteksten, maar na hun eerste album besloten ze een andere richting uit te gaan. Goed voor een commerciële ondergang. Nu neemt frontman Brendon Urie en drummer Spencer Smith, alles in handen en klinkt het opnieuw als in 2006.

2. Brendon Urie is nog steeds een stuk

Ok, de muziek was heel goed, maar laten we eerlijk zijn, de frontman was dé reden om fan te zijn. Zijn stem is nog steeds top en zijn timide tienerlooks heeft hij geruild voor een rockster-attitude. Bonus: Hij trekt nog steeds zijn T-shirt uit tijdens een optreden.

3. A nice trip down memory lane

Panic! At the disco is voor velen een guilty pleasure. De band die je stiekem geweldig vindt, ondanks het feit dat ze gênant veel eyeliner droegen. Nu is er geen reden meer om je te schamen. Ga ervoor en geniet ervan!

4. Life is not a cabaret anymore

De slogan van de band was “ Life is a cabaret”. Dat is nu veranderd. Een optreden van Panic! At the disco hoeft geen circus meer te zijn. Niet dat het toen niet aangenaam was, nu is het gewoonweg niet meer nodig.