Maak je klaar voor Vestrock

Anouk, Dotan, Therapy?, Willow ...

Evy

Vestrock

© Sven Dullaert

  • Eiland Buitenvest
  • 05 tot 07 jun 2015
Google maps
location

Vestrock, één van de gezelligste festivals van Nederland keert voor de zesde keer terug. Op de affiche staan heel wat mooie namen te blinken. Wij zochten er enkele uit waarvoor wij graag naar onze noorderburen trekken. 

Vestrock vindt plaats van 5 tot en met 7 juni in de middeleeuwse vestingstand Hulst. Naast Anouk, Arsenal en Mr. Polska passeert hier nog heel wat muzikaal talent. 

Music maestro 

Dotan, 5 juni
De Amsterdammer Dotan heeft een megahit gescoord met Home, maar heeft nog een heleboel andere nummers die ook de moeite waard zijn.

Raglans, 5 juni
Deze Ierse indierockband speelde als voorprogramma van Haim en The Libertines, maar steelt nu zelf de show. Voor een energieke, vrolijke bende moet je hier zijn. 

Willow, 6 juni
Er staan heel wat Belgische namen op de affiche. Eén daarvan is Willow. Met hun catchy deuntjes brengen ze het publiek tot in Plastic Heaven. (Voor de onwetenden: dat is de naam van hun laatste cd.)

Therapy?, 6 juni 
Al 25 jaar brengt Therapy? pure gitaarrock en spelen ze wereldwijd in uitverkochte zalen. Niet te missen op Vestrock dus.Dit is nog maar een opwarmertje. Check hier de volledige line-up.