Muziekodroom neemt afscheid van 2016 – en hoe!

Muziekodroom

Jóhann Jóhannsson, Blaudzun, Trixie Whitley, Faisal

Janne

Jóhann Jóhannsson - NYE Rocks - Trixie Whitley

Pink een traantje weg - of ga gewoon keihard feesten - in de Hasseltse muziektempel tijdens de laatste maand van een dramatisch jaar (David Bowie! Eddy Wally! Alan Rickman! Donald... euh… laat maar.)

Kick off op 7 december met de betoverende Jóhann Jóhannsson, niet gewoon de zoveelste Ijslandse artiest met een dubbele naam maar wel de heer en meester van de postklassieke muziek. Of twijfelde je nog bij de beschrijving “Orkestraal en minimaal, ingetogen en theatraal: de bijna volmaakte synthese van klassiek en elektronica”?

Schakel drie dagen later een versnelling hoger met de euforie van het Nederlandse Blaudzun. Op de planning: meedreunen met hits van zijn voorbije albums en genieten van een voorraad nieuwe pareltjes. Bereid je alvast voor met deze mini-docu over de muzikant:

Zoek daarna een vriend die wél op tijd was voor de voorverkoop of doe een poging om via Facebook of TicketSwap aan een felbegeerd plaatsje te geraken voor de fantastische, alle zalen uitverkopende Trixie Whitley op 16/12. Wij hebben alvast kaartjes aangeschaft voor haar volledige tour, want dit topnummer willen we graag nog oneindig veel keer live zien:

Tenslotte kan je eindelijk die champagne ontkurken en het jaar écht afsluiten op NYE ROCKS, waar je voor een luttele €20 niet alleen getrakteerd wordt op een stomende set van The Whatevers, maar ook nog twee knallers van solo-dj’s voorgeschoteld krijgt: niemand minder dan Pukkelpop-programmator Eppo Janssen en de op de Red Bull Elektropedia Awards kersvers tot “Beste DJ” gekroonde Faisal. Laat die dansbeentjes en confettibommen maar in het rond zwieren!