(On)heilige drievuldigheid

Event: Triple Release Party

Bands: Double Veterans/ The Shovels/ Mountain Bike

Aaren

Video’s voor (On)heilige drievuldigheid

Double Veterans - Beach Life (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

  • TRIX
  • 11 apr 2014
Google maps
location

Wie z'n/haar rock graag smerig én catchy wilt, neemt op vrijdag 11 april misschien best eens een kijkje in de Antwerpse Trix. Daar wisten ze immers drie veelbelovende bands met drie al even veelbelovende debuutplaten te strikken, en dat alles voor de wel zeer democratische toegangsprijs van nul euro.

Zo stelt het Vlaamse Double Veterans er z'n kersverse debuut, The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion, voor. Très cool, zeker als je weet dat zanger Lee Swinnen (jawel, de zoon van Guy "The Scabs" Swinnen) dezer dagen het mooie weer maakt, en de ritmesectie in een niet eens zo ver verleden de finale van Humo's Rockrally haalde als The Crackups.

Als je dan toch toch al in de buurt ben kan je jezelf meteen ook een groot plezier doen door ook The Shovels mee te pikken. Denk: The Kinks met een stevige Hasseltse tongval en laat u meevoeren door hun poppy psychedelica.

Nog niet overtuigd? Ook de derde act, Mountain Bike, kan met plaatsen in het voorprogramma van ondermeer White Fence en Mikal Cronin stevige adelbrieven voorleggen, en maakt zelf het soort rammelrock waar je wel moet van gaan grijnzen. Kortom: je moest al weg zijn verdorie!

Triple releaseparty: gratis te bezichtigen in Trix Antwerpen op 11/02 om 20u.