HORST houdt het voor bekeken

HORST arts & music festival 2018

Pieter

HORST houdt het voor bekeken. Na 4 succesvolle edities hoopt ONKRUID - de organisatie die het festival tot een succes wist te maken  - nog een allerlaatste keer te knallen. 

3 dagen in plaats van 2 én een extra podium 

Aan de formule werd voor de laatste editie gelukkig niet gesluiteld. Sterker nog: het festival zal zelfs een dag langer duren én er wordt een extra podium opgetrokken. HORST brengt naar goede gewoonte de beste te ontdekken elektronische muziek naar de groene vallei van het Hageland, gekruid met kunstexpo's in de schaduw van een sprookjeskasteel. 

Bow-Wow bouwt een sprookjeswereld 

HORST zocht de laatste jaren naar een definitie van wat festivals anno 2018 moeten zijn (of zouden moeten worden). Daarvoor werd steevast gerekend op een cocktail van een uitgekiend muzikaal programma, sterk werk van jonge beeldende kunstenaars en de medewerking van straffe architecten en designers om van het festivalterrein iets speciaals te maken. Dit jaar wisten de organisatoren het Japanse architectuurcollectief Atelier Bow-Wow te strikken. Zij kwamen met een houten constructie op de proppen, een soort van houten doos op de rand van het meer die dienst doet als podium. 

De laatste editie van HORST gaat door van 7 tot en met 9 september. De bijhorende expo kan je nog tot 27 oktober bezoeken.

Tickets en info over de line-up: hierzo