Klaar voor de Hasseltse festivals?

Festivalzomer

Lynn

1. Beachball Festival

In het Woutershof in Hasselt vindt het Beachball Festival plaats van 24 tot 26 juni. Sfeergroepen als NERVEUS en Reygel & Peri proberen de sfeer het eerste weekend na de examens erin te brengen. Voor de sportievelingen zijn er ook wedstrijden volleybal, voetbal,... .

Waar? Woutershof, Hasselt

2. Hookrock

Voor de bluesliefhebbers is er dit jaar Hookrock. Artiesten als Candye Kane, The Wildcats, Dana Fuchs en Johnny Mastro & Mama's Boys spelen er de pannen van het dak. Geïnteresseerd? Rep je op 1 en 2 juli naar Diepenbeek!

Waar? Lutselusstraat, Diepenbeek

3. Rock Herk

Wat verderop, maar daarom niet onbelangrijk: Rock Herk op 15 en 16 juli. Vrijdag staan Shameboy en Brodinski op het programma, zaterdag kan je genieten van The Sore Losers en Blood Red Shoes. Heerlijke namen voor een festival met nog steeds gratis inkom!

Waar? Olmenhofpark, Herk-de-Stad

4. Pukkelpop

Vorig jaar vierde het festival zijn 25ste verjaardag, deze zomer komen ze alweer met een line-up om u tegen te zeggen. Foo Fighters, Eminem, Deftones,Within Temptation, Katy B en Thirty Seconds to Mars zijn nog maar een hap uit het aanbod. Niet twijfelen dus, gewoon je tickets bestellen! Dagtickets voor donderdag zijn al uitverkocht, haast je dus!

Waar? Festivalweide Kiewit, Hasselt