Petje af voor Oscar and the Wolf

Suikerrock 2015

Evy Collard

De perfecte afsluiter van een geslaagde festivaldag.

Max Colombie heeft onze harten lang geleden al voor eeuwig gestolen en blijft dit doen, opnieuw en opnieuw en opnieuw. De passage van Oscar and the Wolf op Suikerrock 2015 is er eentje om niet snel te vergeten.

Dromerige hits worden afgewisseld met opzwepende beats en commando's als "jump, jump, jump!". Het concert van Oscar and the Wolf was een dik feest. Wij onthouden vooral dit:

Wij willen ook zo’n peignoir

Max Colombie is bekend voor zijn extravagante outfits. Dat was deze keer niet anders. Speciaal voor Suikerrock had hij zijn mooiste kamerjas aangetrokken. Eentje waar wij alleen maar van kunnen dromen. De kleur van de prachtige peignoir kwam regelmatig terug in de lichtshow. Toeval? Wij denken alvast van niet. 

Lichtshows zijn de sh*t

Tijdens een concert is vooral de muziek belangrijk, maar onderschat de kracht van een goede omkadering niet. Over die kennis beschikken deze mannen al langer. Een coole achtergrond, tientallen lampen, lasers en een hele hoop confetti tillen de show nog een niveautje hoger. 

Hit, hit, hit

We wisten niet dat we zoveel nummers van Oscar and the Wolf kenden. Hits als Princes en Strange entity werden afgewisseld met covers van J-Lo ("I’m still, I’m still Jenny from the block"), Fatman Scoop ("You gotta hundred dollar bill put your hands up") en Gala ("Freed from desire"). Ideaal om te dromen, te dansen en te zingen.

We kunnen alleen maar besluiten dat ze goed bezig zijn, die mannen van Oscar and the Wolf. Chapeau, petje af en een groot applaus!