Pop, rock en dance in Zottegem

Rock Zottegem

Toto, Jett Rebel, Placebo, Green Velvet,...

Evy Collard

Eén van de bekendste nummers van Toto is zonder twijfel Africa.

  • Rock Zottegem
  • 10 tot 11 jul 2015
Google maps
location

Over een dikke maand is het eindelijk tijd voor Rock Zottegem. Op deze tweeëntwintigste editie staat er alweer een heleboel muzikaal talent klaar om jou te entertainen.

De line-up bestaat zoals elk jaar uit een assortiment aan pop en rock, maar dit jaar ligt er nog een extra focus op het dance-gedeelte. Wij kozen enkele artiesten uit voor wie wij op 10 en 11 juli naar Zottegem afzakken.

Toto

Over gevestigde waarden gesproken... Toto bestaat al vijfendertig jaar, maar nog steeds kent het publiek hun golden oldies als Africa of Hold the Line. Dit jaar brachten ze hun album Toto XIV uit. Het ideale moment dus om ze een keertje aan het werk te zien. 

Jett Rebel

Eén van onze favoriete Nederlanders, Jett Rebel, staat op 10 juli op het Zottegemse podium. Zijn mix van psychedelische pop met groovy invloeden valt bij het publiek in de smaak. Jett Rebel is een grote entertainer en een nog grotere muzikant. 

Placebo

Voor iedereen die zin heeft in een mix van glamrock, grunge en een beetje elektronica is er Placebo. Ze verkochten miljoenen platen en hebben een uitstekende livereputatie.

Green Velvet

Green Velvet is het alter ego van de Amerikaanse producer Curtis Jones. Sinds de jaren negentig maakt hij techno en scoorde hij enkele hits waaronder Flash en The Stalker. Bewaar dus zeker enkele dansmoves voor tijdens dit concert. 

Check de rest van de line-up en alle informatie op de website van Rock Zottegem.