SOUND/CHECK checkt je artwork

SOUND/CHECK

Poppunt & AB

Inge
  • Ancienne Belgique
  • 21 nov 2015
Google maps
location

Niet enkel je sound wordt gecheckt tijdens deze eerste editie van SOUND/CHECK. Het héle plaatje wordt gescreend, dus ook de visuele identiteit van je band. Heb je daar zelf geen kaas van gegeten? Dan ben je op 21 november in goede handen in Brussel.

Uiteraard zijn valse noten en gesprongen gitaarsnaren not done als je je eerste stappen zet in 't wereldje. Maar je (toekomstige) fans willen niet enkel genieten van het geluid, het oog wil ook wat. Poppunt trommelt schoon volk op in de AB. Komen op de koffie: visual artist Musketon (MTV, Nike en Steve Aoki), Filip Sterckx (videoclips Willow) en fotograaf Charlie De Keersmaecker (dEUS en Black Box Revelation).

In de praktijk

Theorie is mucho importante, maar je handen zélf uit de mouwen steken is ook aangeraden. In de ARTS ACADEMY kan je je credits halen in volgende courses: Making & Pushing Online Video Content, Visual Branding en Bandfoto's, Albumhoezen en Artwork. 

SOUND/CHECK is een initiatief van Poppunt en vindt plaats op zaterdag 21 november in de AB. Algemene info vind je hier. Meer weten over het visuele luik? Dat kan hier.